علیرضا صالح، تعیین تکلیف مدیریت سهام عدالت مشمولان را یکی از موارد مهم برشمرد و گفت: آزادسازی اینگونه خواهد بود که ظرف ۶ ماه آینده بتوانند تا ۲۰ درصد سهام را بفروشند.
ارزش روز ۴۹ شرکت حاضر در پرتفوی سهام عدالت در پی رشد شاخص و نمادهای معاملاتی در بازار سهام در حال حاضر به ۴۲۹۸هزار میلیارد ریال رسیده است و این موضوع نشان از بیش از ۱۶برابر شدن ارزش آن دارد.
علیرضا صالح، رئیس کل سازمان خصوصی سازی تعیین تکلیف مدیریت سهام عدالت مشمولان را یکی از موارد مهم برشمرد و افزود: مشمولان دریافت سهام عدالت، یک ماه فرصت دارند تا نحوه آزادسازی سهام خود را مشخص کنند.
سهامداران سهام عدالت برای انتخاب روش سهامداری که شامل روشهای مستقیم و غیرمستقیم میشود، باید به سامانه سهام عدالت رجوع و چند مرحله را برای انتخاب روش سهامداری طی کنند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اگر عدد قابل توجهی از جمعیت کشور که از نظر درآمدی مستحق محسوب میشوند، سهام عدالت را دریافت نکرده باشند مجلس آینده میتواند برای رفع این موضوع ورود کند.
رئیس سازمان خصوصی سازی از مهلت ویرایش اطلاعات فقط برای آن دسته از سهامداران سهام عدالت که تا ساعت ۲۴ روز گذشته از طریق سامانه اقدام به آزادسازی کرده اند، خبر داد.
معاون سازمان خصوصیسازی گفت: کد بورسی برای همه سهامداران عدالت صادر میشود و کسانی که شماره شبای آنها تأیید شود، سودسهام عدالت ظرف یکی دو ماه واریز میشود.
۱- سهام عدالت چیست؟
سهام مربوط به ۴۹ شرکت سرمایه پذیر می باشد که بر اساس مصوبات هیات وزیران به مشمولین سهام عدالت واگذار شده است. لیست و اطلاعات مربوط به شرکتهای مزبور در سامانه اینترنتی سهام عدالت درج گردیده است.
وزیر اقتصاد با تشریح تفاوت انتخاب مدیریت مستقیم و غیر مستقیم سهام عدالت توسط مردم گفت که تا کنون ۹۰ درصد افرادی که به سایت سهام عدالت مراجعه کرده اند خواستار مدیریت مستقیم سهام خود شده اند.
یک مقام مسئول در سازمان خصوصیسازی گفت: مشمولان سهام عدالتی که کد بورسی ندارند، در صورتیکه «روش آزادسازی مستقیم» را انتخاب کرده باشند، باید در «سامانه سجام» ثبت نام کنند.
رییس جمهوری ضمن قدردانی از مقام معظم انقلاب درباره ابلاغیه ایشان در خصوص سهام عدالت، از شورایعالی بورس خواست در کمترین زمان ممکن آیین نامه و مقررات واگذاری سهام عدالت را تهیه کند.